Zoeken
  • Story Of Our Lives

Dit mag je niet missen tijdens je stedentrip naar Londen

Londen is een prachtige stad waar heel veel te beleven valt. Het internet staat dan ook vol met tips en hotspots in Londen. Ik ben er zelf al een aantal keer geweest en de laatste keer dat ik er was (afgelopen november) heb ik weer wat nieuwe hotspots ontdekt. Deze bijzondere belevingen wil ik graag met jullie delen.


De eerste must see is Circolo Polare. Een bijzonder Italiaans restaurant in het centrum van Londen. Het eten is er niet alleen super lekker, de inrichting is ook adembenemend mooi. Je moet even in de rij staan, maar het bezoek aan dit restaurant is het zeker waard. Je kan eindeloos om je heen kijken en iets nieuws ontdekken. Ze serveren niet een standaard pasta of pizza, maar overal zit een eigen tint aan. Tijdens je bezoek aan Londen mag je dit restaurant gewoon absoluut niet missen.

Voordat ik naar Londen ging kreeg ik een tip van iemand die in Londen woonde: National Portrait Gallery afternoon tea. Tijdens deze typisch Engelse afternoon tea kijk je over de daken van Londen. Om de hele ervaring compleet te maken kan je vooraf of na afloop de kunstwerken in National Portrait Gallery bewonderen. Let op: reserveer je afternoon tea op tijd, want het kan er erg druk zijn! De afternoon tea was erg lekker en op een bijzondere locatie. Een echte aanrader dus! Je kan er ook dineren. Dit heb ik zelf niet gedaan, maar ik kan me voorstellen dat een diner met uitzicht over een verlicht Londen ook prachtig is.
Binnenkort zal ik meer tips geven voor een stedentrip naar Londen. Ik zal jullie ook vertellen over de Londen tijdens kerst. Zo kan je alvast dromen over je eerstvolgende stedentrip (aangezien we voorlopig nog niet kunnen reizen tijdens deze quarantaine). Tot snel!


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Meld je aan en mis nooit een update

© 2020 by Sophie & Kim.