Hi! Ik ben Kim

Een millannial die het leven vooral niet te serieus neemt.

Wie ben ik? Een lastige vraag maar ik begin met de feiten. Ik ben Kim Tol en ik ben 21 jaar oud. Ik heb de studie Tourism management afgerond en heb daarna 3 maanden in Oostenrijk gewerkt als kindercoach. Op het moment ben ik nog altijd werkzoekende.

 

Dan komt het lastige gedeelte. Wat maakt mij wie of ik ben? Ik ben altijd al heel creatief, fantasievol en een doorzetter geweest. Ik heb een grote passie voor schrijven en creatie in elke vorm. Als ik ergens aan begin maak ik het ook af. Mooie eigenschappen zou je zeggen maar slechte heb ik ook zeker. Zo ben ik al vanaf mijn 16e op 'dieet' althans dat probeer ik elke keer weer. Je raad het natuurlijk al ik heb geen enkel 'dieet' ooit langer dan 2 maanden volgehouden. Ik ga veel naar de sportschool, wel 5 dagen in de week als het kan. Niet omdat ik daar een adrenaline kick van krijg, nee hoor, eigenlijk vind ik het helemaal niet leuk. Achja, ik moet toch wat om een klein beetje in shape te blijven. Verder houd ik ontzettend van reizen, alleen houd mijn portemonnee daar iets minder van. Met reizen bedoel ik culturen en landen écht ontdekken. Als ik op reis ga wil ik zoveel mogelijk zien in zo weinig mogelijk tijd. Op elk tripje gaat dan ook een heuse dag tot dag planning mee. Loslaten en kijken waar je eindigt is voor mij een grote uitdaging, dat doe ik niet graag.

 

Wanneer ik tijd voor mijzelf heb houd ik mij graag bezig met creatieve projecten zoals het maken van epoxy schilderijen, diamond painting en ik wil graag beginnen met het opknappen van tweedehands meubels. Binnenhuisstyling is dan ook een van mijn meisjes dromen waarin ik nog eens een cursus wil gaan volgen. Verder ben ik echt een familie mens. Mijn familie is ontzettend belangrijk voor mij net als mijn vriendinnen. Ik hou wel van een feestje op zijn tijd. Gezelligheid en veel lachen vind ik belangrijk in het leven.

 

Ik ben zeker een gevoelsmens. Ik ben beoordeeld als hoog sensitief. Dit betekent dat ik gevoelens van mensen sneller aan voel dan dat andere mensen dat kunnen. Advies geven in situaties waar ik advies over kan geven doe ik dan ook graag als dat gewenst is. Mensen helpen en inspireren is een van mijn doelen in het leven voor lange termijn, maar ook zeker leren van andere mensen. Niemand is namelijk wijs geboren. Je dient het leven te leven en te ervaren om het te worden. Daarom hoop ik dat ik jullie met mijn levenservaringen via deze weg kan helpen, vermaken en inspireren! Mijn grootste levensles tot nu toe: neem het leven niet te serieus!

Kim
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Hi! Ik ben Sophie

Een levensgenieter die dol is op fashion, lekker eten en reizen.

 

Mijn naam is Sophie Reijnen en ik zou mezelf beschrijven als een tikkeltje gek en social media addict. En nee, dan bedoel ik niet dat ik zelf een zogenaamde ‘influencer’ ben. Ik observeer liever en ben een marketeer in hart en nieren, dus ben nog druk op zoek naar een baan waar ik mijn specialisatie en passie toe kan passen. Ik ben namelijk vorige zomer afgestudeerd voor mijn bachelor Communicatie (reclame, media en design).

 

Ik ben 21 jaar oud en werk nu nog in de horeca aan het mooie Markermeer. Ik sport daarnaast graag (met Kim natuurlijk), wandel en pak graag een terrasje met vriendinnen bij mooi weer.  Verder maak ik graag foto’s en video’s en ben ik gek op mode. Reizen is iets waar ik het meest van kan genieten. Cultuur, bijzondere plekken en lokale gerechten ontdekken. Ik hou er van!

Ik ben altijd op zoek naar mooie verhalen. Verhalen achter kunst, cultuur, maar ook mode en gerechten. Ik raak geïnspireerd van verhalen achter producten, cultuur etc. Daarom leef ik graag in het heden, denk ik niet te veel aan de toekomst en leef ik 'the story of my life'. 

 

Zelf word ik graag geïnspireerd door anderen, dus ik hoop dat ik jullie via deze lifestyle blog ook een beetje kan inspireren. 

Sophie
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Meld je aan en mis nooit een update

© 2020 by Sophie & Kim.